Støtteforening

IMG_3341

Lej gerne vores Fælleshus

Støtteforeningen VESTBYEN afholder en bred vifte af events og fritidsaktiviteter, som alle vil tage sit udspring i  Fælleshuset. Endvidere sigter Støtteforeningen efter at skabe trivsels- og fællesskabsfremmende tiltag på VESTBYEN. 

Derudover stilles Fælleshuset til rådighed til private sammenkomster. Læs mere om lejebetingelser og priser i det følgende:

Priser

Tidspunkt

Kroner

Hverdagsaften

(rengøring kan tilkøbes for 800 kr.)

800

Hele weekenden

(inkl. rengøring)

3.000

Prisen er den samme uanset, hvor mange gæster, der kommer.

Vi har borde, stole og service til 120 personer, men vi anbefaler dog ikke større fester end max. 90-100 personer grundet Fællesrummets størrelse og indretning. (Bordene måler 75 cm x 182 cm). 

Kun medlemmer af Støtteforeningen kan leje sig ind.

Det vil dog ikke være muligt at leje, hverken for eller til personer under 25 år, og det gælder bl.a. fødselsdage, studenterfester, svendegilde mv. Dette af hensyn til skolens vedligeholdelse

Betaling finder sted ved booking. Der betales til Støtteforeningen enten via MobilePay 42914134 eller via bankoverførsel til reg.nr. 9893 og kontonr. 8930036383

Der er gode overnatningsmuligheder på Idrætscenter Vest, som ligger umiddelbart ved siden af VESTBYEN. På idrætscentret kan lejes værelser med eget bad til fornuftige priser. Kontakt venligst Idrætscenter Vest for at høre mere om overnatningsmulighederne dér: Idrætscenter Vest, Mozartsvej 5, 7500 Holstebro, vest@holstebro.dk , 96116930

Ved booking af Fællesrummet på VESTBYEN: 

Henvendelse til Danni Bunk fra Støtteforeningen på DanniSkaarup@live.dk eller 28907962


Vigtigt vedr. konfirmationer:
 
Da vi har erfaring for, at mange er interesserede i at leje Fælleshuset til konfirmationer - og at bookingen foretages på den samme dag - foregår det med lodtrækning efter denne fremgangsmåde:
 
Der åbnes op for bookinger på det tidspunkt, hvor konfirmationsdatoerne for Måbjerg-Ellebæk sogn frigives. Der er åbent for booking af konfirmationsdatoen på den dag, den meldes ud på skolens intranet, og 1 dag derefter. På 2. dagen efter udmelding foretages der lodtrækning blandt de interesserede.
Herefter vil den heldige blive kontaktet af Støtteforeningen.


For forældre på skolen gælder i øvrigt følgende:

Klassearrangementer med børn gratis.   

Forældrearrangementer uden børn gratis.    

Børnefødselsdage for klassen 500 kr., overnatning 1.000 kr.