Handleplaner

På VESTBYEN ønsker vi høj faglighed. Det gennemfører vi blandt andet med en handleplan for læsning. Skulle nogle have læse- eller skrivevanskeligheder, har vi ligeledes en handleplan for dette.

Derved sikrer vi, at alle elever bliver set! Det vigtigt for os at møde alle elever, der hvor netop de er!

Det understøttes yderligere af de overskuelige klassestørrelser. Herved har lærerne mulighed for at se det enkelte barn og hvordan barnet udfordres og hjælpes fagligt.

Herunder kan du klikke dig videre og læse handleplanerne for læsning og for støtte til elever i læse- og skrivevanskeligheder:

Vestbyen I Alstrupvej 9 I 7500 Holstebro I T. 93 86 84 50 I SFO 60 58 47 24 I Mobilepay 23092 I CVR-nr. 38397184 © 2019 Webdesign & CMS by MCB Denmark